Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Blog articole

Care sunt avantajele unui site multilingv sau pe cât de oportună este traducerea unui site?

About-us

Numărul de vizitatori al unui site pe internet este nelimitat. În acest sens, important este în special conţinutul site-ului. De aceea nu trebuie puse bariere lingvistice.Traducerea articolelor pentru site-uri web efectuată de către compania Diplom va contribui la creşterea numărului vizitatorilor și partenerilor potențiali.

Fiecare antreprenor, realizându-şi pagina web a întreprinderii sau magazinul online şi asigurând crearea conţinutului site-ului sau, altfel spus, realizarea unor articole şi descrieri interesante, mizează pe faptul că pagina respectivă va fi vizitată de un număr maxim de cumpărători. Desigur, există o asemenea noţiune precum segmentul de cumpărători-ţintă, cărora le sunt proprii anumite calităţi, inclusiv apartenenţa lingvistică. De aceea, conform concepţiilor sale despre segmentul-ţintă, întreprinzătorii îşi creează cartea de vizită virtuală pe internet, de regulă, într-o singură limbă – rusă, română, engleză etc.

Însă nu i-ar fi oare oportună antreprenorului apariţia unor noi cumpărători pe alte pieţe? Cu atât mai mult că toată lumea cunoaşte foarte bine expresia americană ”Nu-ţi pune toate ouăle în acelaşi coş”. Întotdeauna trebuie să privim lucrurile în perspectivă, cu un pas înainte, şi să prevedem dezvoltarea vânzărilor. Anume la aceasta poate contribui traducerea articolelor de pe site.

În afară de aceasta, mai multe servicii presupun din start existenţa unor potenţiali consumatori care vorbesc în limbi diferite – din acestea făcând parte, de exemplu, serviciile de turism, serviciile de transport de mărfuri, serviciile de construcţii, serviciile hoteliere, serviciile matrimoniale, studiile în străinătate şi altele.

Compania Diplom oferă pentru antreprenori şi pentru posesorii paginilor web următoarele servicii de calitate:
- crearea conţinutului site-ului – optimizat şi interesant;
- traducerea articolelor pentru site în limbi străine.

Avantajele serviciilor noastre constau în aceea că specialiştii noştri pot asigura traduceri în orice limbă, în concordanţă cu exigenţele şi perspectivele clientului. În prezent, direcţiile de perspectivă pentru cooperare internaţională sunt considerate ţările Uniunii Europene, Turcia, China şi altele. Cu ajutorul specialiştilor noştri se pot elabora secţiuni concrete ale site-ului în limbile respective. Calitatea traducerilor colaboratorilor noştri este confirmată prin certificatele Ministerului Justiţiei al R.M.

În plus, conform specificului activităţii sale, firma noastră dispune de o echipă de consultanţi competenţi în orice domeniu al economiei şi vieţii sociale, care vă vor ajuta la realizarea unor articole care vor fi nu numai corecte din punct de vedere profesional, dar şi interesante pentru vizitatori.

Deschideţi noi orizonturi pentru activitatea dumneavoastră şi găsiţi noi parteneri datorită cooperării cu compania Diplom!