DESPRE COMPANIA DIPLOM

DESPRE COMPANIA DIPLOM2021-04-19T19:50:56+00:00

Biroul de traduceri Diplom – calitate, profesionalism și respectul intereselor clienților.

Diplom – agenție multifuncțională care prestează mai mult de 16 ani diverse servicii de afaceri atît clienților din Moldova, cît și clienților străini, persoanelor fizice și juridice. Notorietatea și siguranța acestei companii de traduceri din Chișinău și alte orașe din Moldova este confirmată de marca comercială înregistrată care reprezintă garanția calității înalte a serviciilor prestate și poziții ferme de lider în domeniul dat.

Prestăm servicii de traduceri profesionale ale documentelor și textelor din/în orice limbi ale lumii:

Prestăm servicii de asistență legală a actelor oficiale – autentificare notarială, apostilă și alte servicii.

Portofoliul agenției noastre include mai mult de 100 000 de comenzi de traduceri de diferită formatare și grad de dificultate. Satisfăcuți de calitatea serviciilor prestate, clienții noștri ne recomandă cu încredere prietenilor și partenerilor noștri.

Echipa noastră include traducătorii celor mai rare și solicitate limbi. Sfera competenței lor include diverse sfere de activitate și terminologie – de la traducerea literară pînă la traducerea economică, juridică și din alte sfere de profil, precum medicina.

Clienții beneficiază de servicii complete în forma corespunzătoare – formă de tipar potrivit standardelor, iar în caz de necesitate – varianta legalizată notarial etc. Dacă vă adresați la unul din birourile noastre din Chișinău sau altă filială din Moldova, puteți fi siguri de executarea potrivită și gramatical corectă, chiar și în cazul celor mai urgente și complexe traduceri.

Comoditate suplimentară pentru clienți – amlasarea convenabilă a birourilor pentru preluarea comenzilor în fiecare sector al mun. Chișinău și alte orașe. Pentru prelucrarea comenzii, este suficient să ne contactați prin telefon sau poșta electronică. Compania noastră acceptă toate formele de achitare, luînd în considerație mijloacele comode pentru clienți.

Biroul de traduceri Diplom – într-o limbă cu toată lumea!

Personal manager. Birou de traduceri în Moldova Diplom

ALTE SERVICII:

SERVICII: