DESPRE NOI

DESPRE NOI2019-04-18T08:38:59+00:00

Compania Diplom a fost fondată în anul 2005. La început, activitatea noastră a fost orientată spre acordarea ajutorului necesar studenților instituțiilor superioare de învățămînt în scrierea lucrărilor de teză de an și licență. Puțin mai târziu, am continuat activitatea noastră cu serviciile de traducere a documentelor și textelor în limbi diferite. În 2005 a fost deschis primul oficiu în centrul or. Chișinău, pe adresa: str. Armenească, 55. De aici își ia începutul istoria companiei noastre de traduceri.

Munca noastră a fost apreciată la nivel înalt de clienți: comenzile deveneau tot mai numeroase și a apărut necesitatea în lărgirea companiei.

Pe tot parcursul activității noastre am depus eforturi pentru îndeplinirea unei munci calitative și în termenii stabiliți. Noi apreciem clienții companiei noastre și urmăm politica atitudinii individuale față de fiecare beneficiar.

În decursul timpului am dobîndit experiență, am îmbunătățit strategia de muncă și am perfecționat imaginea companiei. Toate acestea au contribuit la rebranding-ul companiei Diplom – în 2016, am efectuat schimbări în stilul de marcă al companiei noastre, care acum corespunde tendințelor moderne. În această perioadă a fost deschis site-ul nostru nou, care ușor se poate fi accesat atât de pe calculator, cât și de pe telefonul mobil.

În anul 2017, am reînregistrat cu succes marca comercială cu un nou logo și denumirea Diplom. Totodată am primit Certificat de înregistrare a mărcii nr. 28953.

14 ani de activitate au contribuit la dezvoltarea dinamică a companiei noastre. Astfel, în 2015 a avut loc creșterea dinamică a companiei și respectiv a numărului managerilor de birou și traducătorilor. Am creat departamente noi: departamentul de marketing, departamentul de vânzări, departamentul managementului resurselor umane. Toți împreună, noi constituim o echipă mare și unită. Fiecare din noi muncește în fiecare zi pentru clienți și își perfecționează munca dintr-o zi în alta.

Succesul nostru s-a realizat grație dragostei pentru muncă și pentru ocupația preferată. Fiecare colaborator al companiei Diplom are grijă ca toți clienții să fie absolut satisfăcuți de nivelul serviciilor prestate de noi. Noi într-adevăr facem tot posibilul ca beneficiarii să se simtă comod la noi.

Noi, de asemenea, acordăm o atenție deosebită colaboratorilor companiei. Lor le place să activeze în cadrul companiei noastre. Atitudinea grijulie, atenția, condițiile prielnice constituie baza muncii rodnice.

Selectarea riguroasă a specialiștilor calificați face compania nostră și mai valoroasă. Fiecare manager de birou acordă o atenție deosebită clientului, se ocupă cu soluționarea întrebărilor referitor la procesul de traducere, oferă o consultație gratuită, prestează serviciile la termenul stabilit, acordă reduceri, servește clientul cu un ceai, o cafea, bomboane și, în fine, oferă un cadou plăcut din partea companiei.

Oamenii noștri sunt mîndria noastră. Acordăm o valoare deosebită resurselor umane și facem tot posibilul ca clienții și membrii companiei să se simtă bine în orice birou al companiei noastre.

Suntem fericiți să muncim pentru dvs.!

Cu respect, directorul companiei Diplom, Pîrău Irina.