Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Asistență în procesul redobîndirii cetățeniei ruse

Asistenta in procesul redobindirii cetateniei ruse

Atunci cînd începeți să pregătiți dosarul pentru redobîndirea cetățeniei ruse, se recomandă consultația specialistului pentru completarea corectă a tuturor actelor. Biroul de traduceri Diplom acordă consultații tuturor persoanelor care solicită asistență în vederea redobîndirii cetățeniei ruse.

Asistență eficientă și consultații la pregătirea dosarului pentru cetățenia rusă

Redobîndirea cetățeniei ruse a devenit un subiect actual pentru mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova din mai multe considerente: cariera profesională, reunirea familiei etc. În orice caz, această decizie importantă necesită consultația specialistului, asistența sa fiind indispensabilă în majoritatea cazurilor. Toți doritorii să obțină un asemenea serviciu de asistență în procesul redobîndirii cetățeniei ruse pot să se adreseze la compania noastră.

Particularitățile pregătirii dosarului

Procesul pregătirii dosarului diferă pentru mai multe categorii. În unele cazuri, este posibilă simplicarea procesului de redobîndire. Consultantul poate să identifice situația în cauză – dacă este posibilă simplificarea și urgentarea procesului de redobîndire a cetățeniei. De asemenea, specialistul va determina actele necesare a fi prezentate la autoritățile competente din Federația Rusă și procedurile aferente (traducerea, legalizarea notarială, declarație).

Asistența specialistului

Procesul complet de redobîndire a cetățeniei ruse necesită:

- Completarea exactă și justă a formelor diferite;
- adunarea tuturor actelor necesare;
- traducerea sau/și legalizarea actelor solicitate.

Participarea și asistența la procesul dat al specialistului-consultant contribuie la asigurarea unui rezultat maxim eficient: totul va fi executat în conformitate cu cerințele oficiale și cu acuratețe juridică. Dosarul nu va necesita o prelucrarea adițională, ceea ce înseamnă păstrarea nervilor, timpului și forțelor.

Garanțiile noastre

Compania Diplom oferă următoarele garanții în cazul apelării la serviciile noastre:

- consultație competentă și gratuită referitor la detaliile procesului de redobîndire a cetățeniei ruse;
- completarea corectă a chestionarelor/declarațiilor pentru redobîndirea cetățeniei ruse atît conform unei proceduri simple, cît și conform programelor diferite, inclusiv programului de migrație în Federația Rusă;
- traducerea actelor solicitate;
- legalizarea notarială a actelor.

Compania noastră a acordat asistență la completarea a mai mult de 500 cereri referitor la asistența și pregătirea actelor în vederea redobîndirii cetățeniei ruse. Profesionalismul specialiștilor noștri permite consultații rapide și calitative despre particularitățile programelor diferite, inclusiv adunarea actelor necesare pentru fiecare dosar individual.

Centrul de consultații al companiei noastre pentru chestiunile legate de redobîndirea cetățeniei ruse este situat la următoarea adresă: mun. Chișinău, Telecentru, str. Gh.Asachi 27 ”а”, et.2. Tel. mobil: +(373)79-79-44-70, e-mail: asachi.27a@diplom.md

În caz de urgență, puteți prezenta cererea în vederea consultației și completării dosarului pentru redobîndirea cetățeniei ruse la orice filială a companiei noastre.

Orice chestiuni referitor la completarea oficială a dosarului cu acte în vederea redobîndirii cetățeniei ruse se rezolvă rapid și corect cu asistența specialiștilor din compania noastră.