Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Dichiarazione di valore

About-us

Dichiarazione di valore – este un document eliberat de Ambasada Italiei în Republica Moldova care permite efectuarea studiilor și angajarea în cîmpul muncii în Italia.

În documentul menționat se indică că studiile efectuate în Republica Moldova corespund tuturor normelor și standardelor din Italia. Această procedură este indispensabilă, deoarece există deosebiri în durata studiilor din Moldova și Italia, atît în instituțiile medii de învățămînt, cît și în cele superioare.

Toți cei care doresc să studieze sau să activeze în Italia după specialitate, trebuie să efectueze confirmarea studiilor sale. Specialiștii companiei noastre vă vor ajuta să obțineți documentul ”Dichiarazione di valore”.

Pentru aceasta, urmează să vă adresați la oficiul principal al companiei ”Diplom”: Chișinău, str. Armenească, 55, etaj 2 oficiul 220, tel.: +373 (79) 79-11-00 și să prezentați toate actele de studii (atestate de studii, diplome și anexe). Specialiștii vor efectua toate procedurile necesare pentru dvs.: traducerea documentelor, legalizarea notarială, apostilarea și procesul integral de confirmare a diplomelor.