CONFIRMAREA ACTULUI DE STUDII

CONFIRMAREA ACTULUI DE STUDII2023-02-27T13:01:03+00:00

Obţinerea confirmării de la instituția de învăţământ emitentă a actului de studii sau/şi de la Ministerul Educaţiei, Ministerul Sănătății.

Cetăţenii Republicii Moldova, care pleacă în state străine în scopuri academice și profesionale, urmează să efectueze prealabil recunoașterea actelor de studii.

Recunoașterea actelor de studii primite  reprezintă procedura de obținere a confirmării de la instituția de învăţământ din Republica Moldova, emitentă a actului de studii.

Obţinerea confirmării actelor de studii se efectuează cu scopul de a evita utilizarea actelor false și consecințele juridice corespunzătoare.

Înainte de a trece la procedura propriu-zisă de traducere și recunoaștere a actelor de studii, este necesar de a se informa la instituția de învățămînt, ambasada sau consulatul statului respectiv despre condițiile care solicită recunoașterea actelor de studii.

Birouri de traduceri Diplom prestează servicii de efectuare a recunoașterii a actelor de studii primite:

  • gimnaziale, de studii medii generale, liceale;
  • absolvenților gimnaziilor (9 clase), școlilor medii generale (11 clase), liceelor (12 clase);
  • absolvenților instituțiilor de învățământ mediu special, universitar și postuniversitar;
  • de la Ministerul Educației;
  • de la Ministerul Sănătății.

Efectuăm traducerea și legalizarea notarială a actelor de studii și actului de recunoaștere, apostilarea sau supralegalizarea acestora în termenii corespunzători.

Vă puteţi adresa la Oficiul principal: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 97, tel.: +373 (79) 79-11-00 sau contactati-ne prin email: diplom@diplom.md

Personal manager. Birou de traduceri în Moldova Diplom

ALTE SERVICII:

SERVICII: