Skip to main content

Dichiarazione di valore

Dichiarazione di valore - acest document este emis de Ambasada Italiei în Republica Moldova și permite studierea sau lucrul în Italia. În acest document se menționează că educația obținută în Republica Moldova corespunde tuturor normelor și standardelor necesare în Italia. Această procedură este obligatorie, deoarece durata studiilor în Moldova și Italia diferă atât pentru instituțiile care oferă învățământ secundar, cât și pentru cele care oferă învățământ superior.

Pentru cei care doresc să studieze sau să lucreze în Italia în domeniul lor de specialitate, este necesar să-și confirme educația. Specialiștii companiei noastre vă vor ajuta să obțineți documentul “Dichiarazione di valore”. Trebuie doar să vă adresați și să furnizați toate documentele despre educație (certificate, diplome și anexe). Apelați la numărul de telefon: +373 (79) 79-11-00.

 Experții noștri vor face totul pentru dvs.: vor traduce documentele, vor legaliza traducerea la notar și vor parcurge întregul proces de legalizare a diplomelor.