Skip to main content

Cetățenia rusă

Asistență în procesul  obținerii cetățeniei ruse

Atunci cînd începeți să pregătiți dosarul pentru obținerea cetățeniei ruse, se recomandă consultația specialistului pentru completarea corectă a tuturor actelor. Biroul de traduceri Diplom acordă consultații tuturor persoanelor care solicită asistență în vederea obținerii cetățeniei ruse.

  Asistență eficientă și consultații la pregătirea dosarului pentru cetățenia rusă

Obținerea cetățeniei ruse a devenit un subiect actual pentru mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova din mai multe considerente: cariera profesională, reunirea familiei etc. În orice caz, această decizie importantă necesită consultația specialistului, asistența sa fiind indispensabilă în majoritatea cazurilor. Toți doritorii să obțină un asemenea serviciu de asistență în procesul obținerii cetățeniei ruse pot să se adreseze la compania noastră.

Particularitățile pregătirii dosarului

Procesul pregătirii dosarului diferă pentru mai multe categorii. În unele cazuri, este posibilă simplificarea procesului de obținere. Consultantul poate să identifice situația în cauză – dacă este posibilă simplificarea și urgentarea procesului de obținere a cetățeniei. De asemenea, specialistul va determina actele necesare a fi ce trebuie prezentate la autoritățile competente din Federația Rusă și procedurile aferente (traducerea, legalizarea notarială, declarația).

Asistența specialistului

Procesul complet de redobîndire obținere a cetățeniei ruse necesită:

  • Completarea exactă și justă a diverselor formelor;
  • adunarea tuturor actelor necesare;
  • traducerea sau/și legalizarea actelor solicitate.

Participarea și asistența la procesul dat al specialistului-consultant contribuie la asigurarea unui rezultat maxim eficient: totul va fi executat în conformitate cu cerințele oficiale și cu acuratețe juridică. Dosarul nu va necesita o prelucrarea adițională, ceea ce înseamnă păstrarea nervilor, timpului și forțelor.

Garanțiile noastre

Compania DIPLOM oferă următoarele garanții în cazul apelării la serviciile noastre:

  • consultație competentă referitor la detaliile procesului de obținere a cetățeniei ruse;
  • completarea corectă a chestionarelor/declarațiilor pentru obținerea cetățeniei ruse atât conform unei proceduri simple, cât și conform programelor diferite, inclusiv programului de migrație în Federația Rusă;
  • traducerea actelor solicitate;
  • legalizarea notarială a actelor.

Compania noastră a acordat asistență la completarea a mai mult de 500 cereri referitor la asistența și pregătirea actelor pentru obținerea cetățeniei ruse. Profesionalismul specialiștilor noștri permite consultații rapide și calitative despre particularitățile programelor diferite, inclusiv adunarea actelor necesare pentru fiecare dosar individual.

În caz de urgență, puteți prezenta cererea pentru consultație și completarea dosarului pentru obținerea cetățeniei ruse la orice filială a companiei noastre.

Orice chestiuni referitor la completarea oficială a dosarului cu acte pentru obținerea cetățeniei ruse se rezolvă rapid și corect cu asistența specialiștilor din compania noastră.

Ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..