Skip to main content

DESPRE COMPANIA DIPLOM

Biroul de Traduceri DIPLOM - sinonim al calității, competenței și atenției față de clienți!

DIPLOM este o companie multifuncțională care oferă diverse servicii de afaceri clienților moldoveni și internaționali de peste 19 ani - atât persoanelor fizice, cât și juridice. Biroul nostru de traduceri din Chișinău și din alte orașe din Moldova și-a câștigat recunoașterea și încrederea, confirmate de o marcă comercială înregistrată, care garantează calitatea înaltă a serviciilor furnizate și pozițiile noastre de lider în acest domeniu de activitate.

Realizăm traduceri profesionale ale documentelor și textelor în/din orice limbă din lume, inclusiv:

Suntem, de asemenea, pregătiți să oferim servicii de asistență juridică pentru traducerea documentelor oficiale, inclusiv legalizare notarială, apostilare și altele.

În portofoliul nostru se regăsesc peste 100.000 de comenzi îndeplinite cu succes de diverse formate și niveluri de dificultate. Clienții noștri mulțumiți recomandă cu încredere Biroul de Traduceri DIPLOM partenerilor și prietenilor lor.

Echipa noastră este formată din traducători calificați în toate limbile solicitate și chiar cele mai rare. Aceștia au experiență în diferite domenii de activitate și terminologii - de la traduceri artistice la cele economice, juridice și specializate, inclusiv traduceri medicale.

Clientul primește practic o comandă "la cheie" - o versiune tipărită corect formatată, asigurată, dacă este necesar, cu suport juridic, cum ar fi legalizarea notarială și altele.

Apelând la biroul nostru de traduceri din Chișinău sau din alte orașe din Moldova, fiecare client poate fi sigur de realizarea clară și competentă chiar și a celor mai complexe și urgente comenzi.

Un confort suplimentar pentru clienți include locațiile convenabile ale filialelor noastre pentru primirea comenzilor în fiecare sector al Chișinăului și în alte orașe. Pentru a plasa o comandă, este suficient să sunați la numărul de telefon, să trimiteți un e-mail sau să completați un formular. Colaborăm cu toate tipurile de plăți, adaptându-ne la posibilitățile clienților.

Biroul de traduceri Diplom – într-o limbă cu toată lumea!

ISTORIA COMPANIEI DIPLOM

Compania DIPLOM a fost fondată în 2005. Inițial, activitatea noastră era orientată către ajutorarea studenților universitari în redactarea lucrărilor de licență și curs. Puțin mai târziu, am început să oferim servicii de traducere pentru diverse documente și texte în diferite limbi. În 2005, am deschis primul nostru birou în centrul orașului Chișinău. Aici începe istoria biroului nostru de traduceri.

Munca noastră a fost apreciată de clienți: numărul comenzilor a crescut constant, și am simțit nevoia de a extinde firma.

De-a lungul întregii noastre activități, am căutat întotdeauna să îndeplinim calitativ și la timp fiecare comandă. Ne pasă de clienții noștri și adoptăm o politică de abordare individuală pentru fiecare client.

În timp, am acumulat experiență, am îmbunătățit strategia de lucru și am perfecționat imaginea companiei. Toate acestea au dus la rebrandingul companiei "DIPLOM" - în 2016 am revizuit identitatea noastră vizuală, adaptând-o la tendințele contemporane. În 2017, am trecut cu succes prin reînregistrarea mărcii noastre comerciale sub noul logo și denumirea "DIPLOM", obținând Certificatul de Înregistrare a Mărcii Comerciale cu nr. 28953.

19 ani de activitate au adus compania noastră la o creștere rapidă. Astfel, în 2023, firma se extinde dinamic, numărul managerilor de birou și traducătorilor crește. Suntem cu toții o echipă mare și unită. Fiecare dintre noi lucrează zilnic pentru clienți și își îmbunătățește munca de la o zi la alta.

Cheia succesului nostru este dragostea pentru muncă și pentru ceea ce facem. Fiecare angajat al companiei DIPLOM se asigură că toți clienții sunt complet satisfăcuți de calitatea serviciilor noastre. Facem cu adevărat tot posibilul pentru ca clienții noștri să se simtă confortabil la noi.

Acordăm o atenție deosebită și angajaților noștri. Ne plac. Grijă, atenție, motivație, condiții favorabile - acestea alcătuiesc fundamentul unei munci productive.

Selectarea atentă a angajaților calificați face compania noastră și mai valoroasă. Fiecare manager de birou acordă o atenție deosebită clienților, se preocupă de rezolvarea problemelor legate de traduceri, oferă consultații gratuite, respectă termenele de livrare, oferă reduceri, oferă ceai, cafea, bomboane și, în cele din urmă, face un cadou plăcut din partea companiei.

Oamenii noștri sunt mândria noastră. Apreciem înalt resursa umană și facem tot posibilul pentru ca clienții și angajații noștri să se simtă minunat în oricare dintre birourile noastre.

Suntem bucuroși să lucrăm pentru voi!

 

Cu respect, directorul companiei Diplom, Irina Pîrău.