Skip to main content
  • Birou de traducere online

    Traduceri legalizate, autorizate, juridice, medicale, tehnice, economice

  • Lucrări studențești

    Ușor și calitativ

  • Peste 45 de limbi din întreaga lume

    Traduceri rapide și de înaltă calitate

NOTORIUM TRADEMARK AWARDS'18

Compania Diplom a cîștigat din nou cel mai grandios premiu NOTORIUM TRADEMARK.

Compania Diplom în data de 27 aprilie 2018 a devenit din nou cea mai bună marcă comercială conform sondajului NOTORIUM TRADEMARK AWARDS’18 în categoria ”Birouri de traduceri”.

Calea spre victorie nu a fost deloc ușoară, dar incontestabilă. Conform rezultatelor votului final, noi am întrecut cel mai apropiat rival cu mai mult decît 2400 de voturi.

Votarea este deschisă pentru toți doritorii să participe. Ne simțim foarte onorați și surprinși plăcut că conform opiniei clienților și partenerilor, Compania DIPLOM a meritat premiul dat în categoria ”Birouri de traduceri”.

Orice persoană care are tangență cu sfera afacerilor, cunoaște bine că succesul nu este întîmplător. În spatele performanțelor atinse stau eforturile multor persoane care îndeplinesc zilnic munca lor calitativ și în termenii stabiliți.

Irina Pîrău, Directorul Companiei Diplom: ”Conștientizăm absolut faptul că oamenii reprezintă forța motrice a companiei noastre. Grație lor, în 16 ani am dezvoltat rețeaua noastră ajungînd pînă la 14 filiale în toată Moldova. Ne dezvoltăm în continuu, punînd accent în prestarea serviciilor noastre pe calitate și impecabilitate în procesul de muncă. Aduc sincere mulțumiri tuturor colaboratorilor noștri. Și desigur, mulțumiri deosebite clienților noștri, care au încredere în Compania Diplom”.