Skip to main content
  • Birou de traducere online

    Traduceri legalizate, autorizate, juridice, medicale, tehnice, economice

  • Lucrări studențești

    Ușor și calitativ

  • Peste 45 de limbi din întreaga lume

    Traduceri rapide și de înaltă calitate

Premiul pentru realizări în domeniul calității 2018

Camera de Comerț și Industrie a RM organizează un concurs anual cu oferirea Premiului pentru performanțele atinse în domeniul calității.
Comitetul organizațional este compus din reprezentanții organizațiilor de stat și non-guvernamentale, specialiștilor în domeniul managementului calității, apărării drepturilor consumatorilor, organizațiilor comerciale, partenerilor sociali și altor părți interesate.

La concurs au participat companiile naționale, indiferent de statutul juridic, dar înregistrate în Republica Moldova – care produc și prestează servicii în trei categorii: companiile micro și mici, mijlocii și mari.
Cîștigătorii și premiații concursului sunt selectați în baza datelor conclusive referitor la evaluarea activității companiilor. Premierea învingătorilor concursului are loc în cadrul unei ceremonii solemne la Gala Business-ului Moldovenesc.
Compania Diplom a participat la concurs în categoria decernării Premiului pentru realizările în sfera calității serviciilor. Ceremonia de înmînare a premiului de stat pentru performanțe în sfera calității serviciilor prestate a avut loc pe 30 mai 2019. ”Diplom Plus” SRL a obținut premiul pentru implementarea metodelor eficiente de calitate în cadrul întreprinderii.
Diplom – laureat al Premiului concursului pentru performanțele atinse în domeniul calității serviciilor 2018.