Birou de traduceri din Moldova | Chișinău2020-01-29T12:38:43+00:00
  • Cardul de reducere Diplom | Birou de traduceri în Moldova

Viteză

Executăm lucrări în cei mai scurți termeni

Calitate

Oferim produs de calitate înaltă

Experiență

Avem experiență de muncă de mai mulți ani

Toate limbile

Traducem din orice limbă a lumii

Suntem online!

Formați mesajul și accesați "Calculați gratuit":

(doc, docx, pdf, txt, xls, xlsx, tiff, png, jpg)

Бюро переводов в Молдове Diplom – на одном языке со всем миром!

Diplom – agenție multifuncțională care prestează mai mult de 15 ani diverse servicii de afaceri atît clienților din Moldova, cît și clienților străini, persoanelor fizice și juridice. Notorietatea și siguranța acestei companii de traduceri din Chișinău și alte orașe din Moldova este confirmată de marca comercială înregistrată care reprezintă garanția calității înalte a serviciilor prestate și poziții ferme de lider în domeniul dat.
Diplom – într-o limbă cu toată lumea!

DESPRE BIROU DE TRADUCERI DIN MOLDOVA – DIPLOM

BIROUL DE TRADUCERI DIN MOLDOVA DIPLOM

Biroul de traduceri Diplom este lider în Moldova în prestarea serviciilor de traduceri profesionale (birou de traduceri), de bună calitate, precum şi a serviciilor de realizare a tuturor tipurilor de lucrări studenţești, de orice grad de dificultate, la toate disciplinele şi în termenele solicitate! Unicitatea lucrului nostru constă în faptul că noi oferim asistență la toate specialitățile și disciplinele. Fiecare comandă la birou de traduceri este individuală și în acord cu niște cerințe clare.

TRADUCEM ORICE DOCUMENTE ȘI TEXTE

Diplom – Birou de traduceri în Moldova – noi traducem orice documente și texte de orice nivel de dificultate din/în limbile: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, poloneză, cehă, bulgară, maghiară, rusă, ucraineană, moldovenească/română, turcă, găgăuză, greacă, ebraică, arabă, persană/farsi, chineză, japoneză, belarusă, armeană, georgiană, azeră, kazahă, turkmenă, daneză, lituaniană, letonă, olandeză, sârbă, slovacă, croată, macedoneană, norvegiană, suedeză, estonă și altele.

Adresându-vă la birou de traduceri în Moldova și puteți fi siguri că vom executa la un nivel corespunzător teza de licență, teza de an sau referatul, traducerea textului sau documentului pe care îl comandați, independent de nivelul de dificultate al acestora.

Diplom – într-o limbă cu toată lumea!

0
ANI PE PIAȚA MOLDOVEI
0
FILIALE ÎN MOLDOVA
0 %
CALITATEA LUCRULUI
0
PROIECTE REALIZATE CU SUCCES

PARTENERII NOȘTRI