Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Noutăți

La 29 septembrie 2018, rețeaua Birourilor de traduceri Diplom a organizat primul seminar pentru traducători

About-us

La 29 septembrie 2018 compania Diplom a organizat primul său seminar pentru traducătorii autorizați și neautorizați cu titlul „Aspecte juridice și fiscale ale activității traducătorilor independenți. Pentru cine, pentru ce, cât?”. Seminarul s-a desfășurat în incinta Bibliotecii Municipale B.P Hasdeu din or. Chișinău.

Acest seminar a avut loc în ajunul „Zilei Internaționale a Traducătorilor” care care este marcată în întreaga lume la data de 30 septembrie.

Împreună cu speaker-ul, Liuba, am ajutat participanții să clarifice întrebările ce țin de activitatea acestora în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. La seminar, au fost discutate particularitățile angajării oficiale și remunerarea traducătorilor în ceea ce privește munca în oficiu sau la distanță. Speaker-ul nostru a răspuns la toate întrebările adresate de către participanți în legătură cu acest subiect.

Dorim să ne exprimăm mulțumirea față de speaker-ul nostru, pentru informațiile prețioase oferite la această temă și pentru dorința de a împărtăși cu participanții toate cunoștințele și experiența. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor participanților la acest seminar, nu numai pentru că au ascultat cu atenție, dar și pentru că și-au exprimat punctul de vedere și au adresat multe întrebări.

Compania noastră, Diplom, se simte onorată să contribuie la dezvoltarea tuturor traducătorilor din Moldova. Din acest motiv, rețeaua Birourilor de traduceri Diplom nu se va opri în acest sens ci va continua să organizeze seminare utile atât pentru traducători cât și pentru clienții lor. Așadar, urmăriți anunțurile noastre, vom fi bucuroși să vă întâlnim pe fiecare dintre voi!