Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Noutăți

Rebranding-ul companiei Diplom

About-us

Compania Diplom, cel mai mare birou de traduceri din Republica Moldova cu un istoric de 12 ani, este bucuroasă să vă anunțe despre redenumirea totală a companiei.

Este bine cunoscut faptul că logo-ul este baza identificării vizuale a oricărei companii, reflectînd poziția sa pe piața serviciilor, scopurile și ambițiile acesteia. Noul logo al companiei Diplom reprezintă în acest sens soluția optimă. Doi pătrați ideal drepți simbolizează traducerea profesională, calitativă și exemplară dintr-o limbă în alta.
Procesul de rebranding a decurs complex în toate sferele: logo-ul de bază al companiei, fișele, cărțile de vizită, plicurile și multe altele. Compania de asemenea a elaborat site-ul oficial nou care reflectă toate tendințele moderne. S-a schimbat nu doar design-ul site-ului, dar și structura acestuia. Acum beneficiarii noștri se vor orienta mult mai ușor pe site, fiind în cursul noutăților și bucurîndu-se de serviciile noastre, atît de pe calculator, cît și de pe aparatele de telefonie mobilă.
Compania Diplom vă anunță cu mîndrie despre redenumirea ei. Orice schimbare se face spre bine!
Diplom comunică în aceeași limba cu toată lumea.