Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Noutăți

Categorii

 • Promoții
 • La 29 septembrie 2018, re...

  La 29 septembrie 2018 compania Diplom a organizat primul său seminar pentru traducătorii autorizați și neautorizați cu titlul „Aspecte juridice și fiscale ale Detalii »

  LA NOI SUNT ACUM CELE MAI...

  Rețeaua noastră de birouri de traduceri Diplom, timp de 13 ani lucrează pentru a ajuta clienții noștri să-și realizeze planurile și să-și atingă Detalii »

  29 septembrie - seminar p...

  Compania DIPLOM invită toți traducătorii autorizați și neautorizați să participe la seminarul "Aspecte juridice și fiscale ale activității traducătorilor independenți. Pentru cine și Detalii »

  Doar în Biroul de Traduc...

  Doriți să plecați în străinătate pentru studii, pentru a lucra sau pentru a vă schimba reședința permanentă? Trebuie să oferiți documentelor forța juridică Detalii »

  COMPANIA DIPLOM – CEL M...

  La 30 mai 2018, în incinta Casei Sărbătorii, a avut loc ceremonia de acordare a premiilor "NOTORIUM TRADEMARK AWARDS'18". Compania Diplom a Detalii »

  COMPANIA DIPLOM A CÎȘTI...

  Compania Diplom în data de 27 aprilie a devenit din nou cea mai bună marcă comercială conform sondajului NOTORIUM TRADEMARK AWARDS’18 în Detalii »

  Ziua internațională a t...

  În 1991, UNESCO a proclamat ca în fiecare an pe data de 30 septembrie să fie serbată Ziua Internațională a Traducătorului în Detalii »

  Cum să alegi cel mai bun...

  În prezent sunt multe companii ce oferă servicii de traduceri din/în mai multe limbi vorbite. Nu este o sarcină deloc ușoară să Detalii »