Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Noutăți

Categorii

 • Promoții
 • LA NOI SUNT ACUM CELE MAI...

  Rețeaua noastră de birouri de traduceri Diplom, timp de 13 ani lucrează pentru a ajuta clienții noștri să-și realizeze planurile și să-și atingă obiectivele. Detalii »

  29 septembrie - seminar p...

  Compania DIPLOM invită toți traducătorii autorizați și neautorizați să participe la seminarul "Aspecte juridice și fiscale ale activității traducătorilor independenți. Pentru cine și Detalii »

  CURSUL PARTENERILOR NOȘT...

  Din motivul multiplelor cereri ale clienților noștri, reorganizăm un seminar foarte util pentru oricine dintre contabili. Deci notați 26 septembrie 2018, aceeași locație și Detalii »

  CURSUL PRACTIC PARTENERIL...

  Agențiile turistice și turoperatorii zilnic efectuează zeci sau sute de tranzacții, fie pentru pachete turistice, bilete avia, bilete transport pasageri, excursii, rezervare Detalii »

  CURSUL PARTENERILOR NOȘT...

  Compania Vioser Trainings and Events organizează în premieră un curs de consultanță fiscală ONLINE. Știm cât de Detalii »

  CURSUL PRACTIC PARTENERIL...

  Ești proprietar de companie și mereu ți-ai dorit să cunoști cum să-ți eficientizezi Politica Fiscală? Dorești să lansezi o afacere și nu Detalii »

  Doar în Biroul de Traduc...

  Doriți să plecați în străinătate pentru studii, pentru a lucra sau pentru a vă schimba reședința permanentă? Trebuie să oferiți documentelor forța juridică Detalii »

  COMPANIA DIPLOM – CEL M...

  La 30 mai 2018, în incinta Casei Sărbătorii, a avut loc ceremonia de acordare a premiilor "NOTORIUM TRADEMARK AWARDS'18". Compania Diplom a Detalii »