Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Noutăți

Categorii

 • Promoții
 • 12 ani — o vîrstă ser...

  Compania Diplom a sărbatorit jubileul de 12 ani de activitate pe piața serviciilor educaționale și de traduceri din Republica Moldova. Avantajele companiei – Detalii »

  Ziua internațională a t...

  UNESCO în 1991 a proclamat ca în fiecare an pe data de 30 septembrie să fie serbată Ziua Internațională a Traducătorului în Detalii »

  Cum să alegi cel mai bun...

  În prezent sunt multe companii ce oferă servicii de traduceri din/în mai multe limbi vorbite. Nu este o sarcină deloc ușoară să Detalii »

  Particularitățile legal...

  Pentru perfectarea vizei turistice sau al altui tip de viză în Marea Britanie, nu este nevoie de apostilă, în pofida Detalii »

  NOTORIUM TRADEMARK AWARDS...

  Pe data de 8 iunie a avut loc ceremonia de premiere a cîștigătorilor Concursului național ale celor mai renumite mărci comerciale din Detalii »

  Diplom – marcă comerci...

  Ne grăbim să facem un anunț minunat! În legătură cu redenumirea, compania noastră a înregistrat oficial marca sa comercială cu denumire nouă Detalii »

  Rebranding-ul companiei D...

  Compania Diplom, cel mai mare birou de traduceri din Republica Moldova cu un istoric de 12 ani, este bucuroasă să vă anunțe despre Detalii »

  Diplom.md - marcă de com...

  Noi toți ne-am obișnuit cu ideea că o companie serioasă marchează neapărat produsele sale cu simboluri speciale și originale, care sunt definite Detalii »