Contactați-ne la numărul:

+373 (79) 26-11-27

Despre noi

About-us

Compania Diplom a fost fondată în anul 2005. La început activitatea noastră a fost orientată spre acordarea ajutorului necesar studenților instituțiilor superioare de învățămînt în scrierea lucrărilor de teză de an și licență. Puțin mai tîrziu, am continuat activitatea noastră cu serviciile de traducere a documentelor și textelor în limbi diferite. În 2005 s-a deschis primul oficiu în centrul or. Chișinău, pe adresa: str. Armenească, 55. De aici își ia începutul istoria companiei noastre de traduceri.

Munca noastră a fost apreciată la nivel înalt de clienți: comenzile deveneau tot mai numeroase și a apărut necesitatea în lărgirea companiei.

Astfel, al doilea oficiu s-a deschis în 2011 la Rîșcani, pe adresa: str. Miron Costin, 7, of. 104. În același an s-au deschis ulterior încă două filiale la Botanica, pe adresa: bd. Decebal, 139 ”b”, of. 101 și pe bd. Dacia, 22.

Al cincilea oficiu al companiei noastre s-a deschis în 2012, în sectorul Centru al or. Chișinău, pe str. Columna, 42.

Al șaselea oficiu s-a deschis în 2013 la Rîșcani, pe adresa: str. Dimo, 17/1. În același an, Diplom devine marcă de comerț oficial înregistrată sub nr. 23734.

În 2014 s-a deschis al șaptelea oficiu în sectorul Centru al or. Chișinău, pe str. Armenească, 44/2. În același an s-a deschis încă un oficiu la Telecentru, pe adresa: str. Gh. Asachi, 27 ”a”.

În 2015 s-a deschis încă un birou în sectorul Centru, pe adresa: bd. Gr.Vieru, of. 204.

În 2016 în or. Chișinău la Rîșcani s-au deschis încă două filiale, pe adresa: bd. Moscovei, 16 și str. Kiev, 9/1. În același an, încă un birou în sectorul Centru pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 69/1, of. 22.

La solicitarea clienților am deschis o filială în sectorul Buiucani, pe adresa: str. Ion Creangă, 1.

Compania noastră activează și în alte raioane din Moldova. În 2016 a avut loc deschiderea a încă patru filiale: în or. Comrat, str. Pobedî, 44 ”a”; în or. Cahul, str. Prospectul Republicii, 20/1, etajul 2; în or. Bălți, str. Independenței, 28; în or. Drochia, str. 31 August 1989, 1.

În anul 2016 s-a deschis al optsprezecelea oficiu în mun. Chișinău sectorul Ciocana, situat pe adresa: bd. Mircea cel Bătrîn, 3.

Pe tot parcursul activității noastre am depus eforturi pentru îndeplinirea unei munci calitative și în termenii stabiliți. Noi apreciem clienții companiei noastre și urmăm politica atitudinii individuale către fiecare beneficiar.

În decursul timpului am dobîndit experiență, am îmbunătățit strategia de muncă și am perfecționat imaginea companiei. Toate acestea au contribuit la rebranding-ul companiei Diplom – în 2016 am efectuat schimbări în stilul de marcă al companiei noastre, care acum corespunde tendințelor moderne. În această perioadă s-a deschis site-ul nostru nou, care ușor se accesează atît de pe calculator, cît și de pe telefonul mobil.

În anul 2017 am reînregistrat cu succes marca comercială cu un nou logo și denumirea Diplom. Totodată am primit Certificat de înregistrare a mărcii nr. 28953.

12 ani de activitate au contribuit la dezvoltarea dinamică a companiei noastre. Astfel, în 2015 a avut loc creșterea dinamică a companiei și respectiv a numărului managerilor de birou și traducătorilor. S-au deschis sectoare noi: sectorul de marketing, sectorul de vînzări, sectorul managementului de resurse umane. Toți împreună noi constituim o echipă mare și unică. Fiecare din noi muncește în fiecare zi pentru clienți și își perfecționează munca dintr-o zi în alta.

Succesul nostru s-a realizat grație dragostei pentru muncă și pentru ocupația preferată. Fiecare colaborator al companiei Diplom are grijă ca toți clienții să fie absolut satisfăcuți de nivelul serviciilor prestate de noi. Noi într-adevăr facem tot posibilul ca beneficiarii să se simtă comod la noi.

Noi de asemenea acordăm o atenție deosebită colaboratorilor companiei. Lor le place să activeze în cadrul companiei noastre. Atitudinea grijulie, atenția, condițiile prielnice constituie baza muncii rodnice.

Selectarea riguroasă a specialiștilor calificați face compania nostră și mai valoroasă. Fiecare manager de birou acordă o atenție deosebită clientului, se ocupă cu soluționarea întrebărilor referitor la procesul de traducere, oferă o consultație gratuită, prestează serviciile la termenul stabilit, acordă reduceri, servește clientul cu un ceai, o cafea, bomboane și, în fine, oferă un cadou plăcut din partea companiei.

Oamenii noștri sunt mîndria noastră. Acordăm o valoare deosebită resurselor umane și facem tot posibilul ca clienții și membrii companiei să se simtă bine în orice birou al companiei noastre.

Suntem fericiți să muncim pentru dvs.!

Cu respect, directorul companiei Diplom, Pîrău Irina.

12


ani pe piața
Moldovei

18


filiale în
Moldova

100


Procente
Calitatea lucrului

50000


Proiecte realizate
cu succes